Informatie over ons

Samen met ons team helpen wij mensen om op zeer korte tijd hun financiële dromen waar te maken door hiervoor zelf te investeren want wij investeren in jou. Daarom willen wij ook alleen maar samenwerken met mensen die de juiste houding, inzet en ambitie hebben. Als je denkt deze kwaliteiten te bezitten, dan kun je een afspraak maken voor meer informatie.

Je hebt de kans samen te werken met een groot internationaal bedrijf dat ondertussen al 38 jaar actief is en beschikbaar is in meer dan 158 landen. Dit bedrijf biedt de beste toekomstperspectieven aan waar je een onbeperkte doorgroeimogelijkheid hebt.

Een eerlijk bedrijf dat mensen beloont voor het harde werk door middel van verschillende systemen zoals internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling en later een extra pensioen.

Wij leiden op ieder niveau mensen op die hiermee een inkomen gaan verdienen. De verdiensten zijn uiteraard naar jouw inzet. Wij zijn er om jou te begeleiden en jou succesvol te maken.

Je hebt de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is heel goed te combineren met je huidige baan of zelfstandige activiteit.

Deze combinatie is zelfs mogelijk wanneer je fulltime wil werken . Dat wil zeggen dat als je je inzet, je een goed inkomen zal verdienen.

Om dit thuiswerk te kunnen doen heb je geen speciale diploma’s of getuigschriften nodig, ook geen grondige kennis want er worden praktijkgerichte opleidingen voorzien door het bedrijf en er wordt een persoonlijke coach beschikbaar gesteld waar je steeds terecht kunt ( 24/7 ) met al jouw vragen

informatie